Urnen en gedenksieraden

Urnen

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. We begrijpen dan ook dat het uitkiezen en aanschaffen van een urn een uitdaging kan zijn. Het is een emotionele beslissing waarbij het belangrijk is dat de urn mooi, passend en duurzaam is.

Wij hebben een uitgebreide collectie urnen voor u samengesteld. Onze urnen zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. De gebruikte materiaalsoorten zijn keramiek, roestvrijstaal, glasbronsmessingkopermarmergraniet, porseleinkunststofstaal en hout. Op de meeste urnen kan een gedenkplaatje geplakt worden. Ook kunnen de urnen afhankelijk van het materiaal gegraveerd of beschilderd worden. Het is ons doel om u te helpen bij het vinden van een tastbare herinnering aan uw geliefde.

 

Gedenksieraden

Gedenksieraden symboliseren het afscheid van uw dierbare. Er zijn legio mogelijkheden om te zorgen dat uw dierbare altijd bij u is. De leverancier met wie wij nauw samenwerken is in staat om as, haar of een haarlok in een sieraad te verwerken. Tevens is het mogelijk een vingerafdruk of foto van uw dierbare in het sieraad te verwerken. Dit kan in uw ring, hanger, armband, collier, munt, bedel, horloge u noemt het maar op.

De gedenksieraden zijn uitgevoerd in goud en zilver en voor een duurzame, exclusieve uitstraling en gezet met diamant, briljant of zirconia. De sieraden kunnen op eenvoudige wijze worden gevuld. Dit kunnen wij respectvol voor u uitvoeren.