voorbespreking

Een hele zorg minder

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun uitvaart al regelen bij het leven. Dit kan worden ingegeven door een ernstige ziekte of hoge leeftijd. Maar het kan ook de voorkeur zijn als er geen nabestaanden zijn of als u uw nabestaanden wilt ontlasten. Het is voor hen dan een hele zorg minder. Als u hiervoor kiest, worden uw wensen vastgelegd in het boekje ‘Mijn laatste wens’. Dit boekje kunt u bewaren bij uw verzekeringspapieren en een kopie daarvan bewaren wij.

De voorbespreking

Salam Terakhir helpt u graag uw wensen zo concreet mogelijk te formuleren, zodat uw uitvaart wordt uitgevoerd zoals u dat wilt. Want ieder mens verdient zijn eigen unieke afscheid! Als u een voorbespreking wenst, kunt u ons bellen voor een afspraak. Een van onze uitvaartbegeleiders komt bij thuis om uw wensen te bespreken.  Aan de hand van een uitgebreide checklist bespreken wij de keuzemogelijkheden en overwegingen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Ook krijgt u een persoonlijk advies en een kostenindicatie.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u liever zelf uw wensen vastleggen? Vraag dan het boekje ‘Mijn laatste wens’ bij ons aan.