Natascha Matthijsen

Mijn naam is Natascha Matthijsen. Na jaren te hebben gewerkt bij een internationaal financieel bedrijf op de afdeling personeelszaken, begon ik mij op een bepaald moment af te vragen ‘Is dit wat ik wil?’ Door de jaren heen was mijn functie veranderd van sociaal en betrokken naar zakelijk en administratief. Ik wilde weer terug naar het persoonlijk contact, weer terug naar datgene wat mij altijd voldoening heeft gegeven, namelijk het regelen voor en ontzorgen van mensen.

Inmiddels heb ik mijn diploma voor Uitvaartbegeleider gehaald en al veel ervaring mogen opdoen in de uitvaartbranche. Naast uitvaartbegeleider ben ik ook coördinator bij de stichting Nabestaandenzorg.

Ik ben geboren in 1967 en woonachtig in Haarlem. Mijn ouders komen uit Indonesië, mijn vader uit Jogjakarta en mijn moeder van Sulawesi. Ondanks mijn westerse opvoeding heb ik veel meegekregen van de Indonesische cultuur. Het contact met Indonesische mensen voelt als op visite gaan bij je eigen familie.

In de dagen voor en tijdens de uitvaart ben ik er voor u. Ik neem de tijd, ik luister naar uw wensen en wat ik heel belangrijk vind, is dat ik door uw persoonlijke verhalen uw overleden dierbare ook een beetje leer kennen.

Met passie zorg ik ervoor dat u met een warm en liefdevol gevoel kan terugkijken op een mooi afscheid van iemand die u dierbaar was.